Galerija

ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
ruduo_2
alumni
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
ruduo_1

Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto Alumni draugijos visuotinio narių surinkimo naujienos


Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto Alumni draugijos visuotinis narių surinkimas Å¡iemet įneÅ¡Ä— naujovių – keiÄiasi VU EF Alumni Tarybos sudÄ—tis ir vykdantysis direktorius bei nusprÄ™sta dar aktyviau tvirtinti draugijos veiklÄ… bei stiprinti ryÅ¡ius su Ekonomikos fakulteto administracija bei studentais.

Vienas didžiausių pokyÄių Å¡iemet įvykusių VU EF Alumni visuotiniame narių susirinkime - tai vykdanÄiojo direktoriaus pasikeitimas. Nuo 2011 metų, kai tik buvo įtvirtinta Å¡is draugijos valdymo organas, vykdanÄiojo direktoriaus pareigos buvo skirtos Živilei Golubevei, kuri vadovavo VU EF Alumni Valdybai nuo 2008 m. gegužės mÄ—nesio. Ji telkÄ— narius, vystÄ— draugijos veiklÄ…, rÅ«pinosi komunikacija ir t.t. “PraÄ—jÄ™ Å¡eÅ¡eri metai buvo labai įdomÅ«s, o kartu ir reikalaujantys daug jÄ—gų. NÄ—ra lengva suburti fakultetÄ… baigusius žmones, kad ir kaip Å¡i idÄ—ja patraukliai skamba. Darbai, Å¡eimos, laisvalaikiai – tad neretas ir pamirÅ¡ta savo Alma Mater. Vis dÄ—lto džiugu, kad narių skaiÄius auga ir reikia tikÄ—tis, kad ateityje VU EF Alumni nariai taps aktyvesni, daugiau tarpusavyje bendraus, atsiras daugiau bendrų interesų, nes galimybÄ—s tokioje draugijoje labai plaÄios – tereikia noro ir galima įgyvendinti paÄias įvairiausias idÄ—jas, projektus ir t.t. Tokia daugija vienas geriausių bÅ«dų užmegzti ir palaikyti ryÅ¡ius, todÄ—l mes kasmet kvieÄiame EF absolventus jungtis prie mÅ«sų. Pernai panaikintas net ir simbolinis nario mokestis iÅ¡augino mÅ«sų bÅ«rį. TikimÄ—s, kad ir Å¡iemet po bakalauro bei magistro diplomų teikimų absolventai drÄ…siai jungsis prie mÅ«sų bei bus aktyvÅ«s nariai”, - sakÄ— Ž. GolubevÄ—. Å iemet Živilei atsisakius pareigų, nauju vykdanÄiuoju direktoriumi metams tapo ArtÅ«ras AbramoviÄius. Buvo sutarta, kad jis darbuosis drauge su EF Studentų atstovybÄ—s pirmininke RÅ«ta Leandra Andrejauskaite. RÅ«ta Å¡iemet baigs bakalauro studijas, tad jau birželio mÄ—nesį galÄ—s oficialiai prisijungti prie VU EF Alumni.

Taip pat pasikeitÄ— VU EF Alumni Taryba. Jos nariais iÅ¡rinkti: ŽivilÄ— GolubevÄ—, Darius Daukantas, prof. Jonas MartinaviÄius, prof. Algirdas MiÅ¡kinis, Darius SaikeviÄius, Sigitas Žutautas, Algimantas Vizgirda, Jolanta SpudienÄ—. Jau treÄiai kadencijai Tarybos pirmininku perrenkamas Petras AuÅ¡treviÄius. Susirinkimo metu VU EF Alumni nariai diskutavo, kaip bÅ«tų galima suaktyvinti draugijos veiklÄ…, pagerinti komunikacijÄ… tiek tarp paÄių VU EF Alumni narių, tiek su EF administracija bei aktyviau įsilieti į studentų gyvenimÄ…: skirti stipendijas, paremti renginius, aktyviai atsakyti į studentams rÅ«pimus klausimus, konsultuoti juos karjeros klausimais.  

Draugija įsteigta prieÅ¡ deÅ¡imtmetį, taÄiau tik nuo 2008 metų Ä—mÄ— aktyviau veikti. VU EF Alumni narių veikla ne tik kasmetiniai visuotiniai susirinkimai - jie taip pat dalyvauja įvairiuose susitikimuose su politikais, verslo įmonių atstovais, bendrauja su EF studentais, dalyvauja EF renginiuose. Artimiausiu metu VU EF Alumni narius bus galima sutikti ir su jais pabendrauti ekonomistų Å¡ventÄ—je - Merkurijaus dienose. Kas gali bÅ«ti geriau nei gauti atsakymus į rÅ«pimus klausimus iÅ¡ vyresniųjų kolegų, kurie patys kažkada trypÄ— EF koridorius, o Å¡iandien sÄ—kmingi verslininkai, politikai bei vadovai! 

VU EF Alumni kvieÄia jungtis prie narių rato visus EF absolventus užpildant nario anketÄ…, kuriÄ… rasite VU EF Alumni svetainÄ—s www.alumni.ef.vu.lt skiltyje "Kaip tapti nariu?". Prisijunkite prie mÅ«sų LinkedIn'e ir Facebook'e.

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF