Galerija

Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
ruduo_2
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
alumni
ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)

Kvietimas į ekskursiją po Swedbank pastatą 2013-03-06


Mieli VU EF Alumni nariai, 


kaip ir žadÄ—jome, kvieÄiame į ekskursijÄ… po Swedbank administracinį pastatÄ…, esantį Konstitucijos pr. 20A, Vilniuje. EkskursijÄ… praves Saulius BÅ«dvytis, buvÄ™s Swedbank socialinÄ—s partnerystÄ—s vadovas ir ilgametis darbuotojas, itin daug prisidÄ—jÄ™s prie naujojo administracinio pastato koncepcijos kÅ«rimo. Ekskursijos pradžia 18 val. Susitinkame pastato viduje 17:50 prie centrinio įėjimo. Ekskursijos trukmÄ— ~40 min. Daugiau informacijos apie pastatÄ… rasite Äia:http://www.swedbank.lt/lt/pages/apie/swedbank_administracinio_pastato_pristatymas_ir_nuotrauku_galerija. 

KodÄ—l verta sudalyvauti? Å is pastatas yra vienas iÅ¡ nedaugelio pastatų Lietuvoje ir aplinkinÄ—se Å¡alyse, kurio statyba buvo grindžiama socialinÄ—s atsakomybÄ—s idÄ—jomis ir principais, siekiant, kad pastatas ne tik darniai įsilietų į jį supanÄiÄ… aplinkÄ…, bet ir tarnautų visuomenei bei bÅ«tų pritaikytas darbuotojų poreikiams. Kaip gi pavyko tai įgyvendinti ir sužinosite apsilankÄ™ paÄiame įspÅ«dingame statinyje. 

Po ekskursijos, esant dalyvių susidomėjimui, p. Saulius Būdvytis pažadėjo pravesti paskaitą apie socialinę atsakomybę, jos sampratą ir įmonių brandą šiuo klausimu. Tai būtų suorganizuota atskirą vakarą. 

KvieÄiame aktyviai registruotis iki kovo 1 d. el. paÅ¡tu Å is el.paÅ¡to adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti JavaskriptÄ…, kad matytumÄ—te tai ir praplÄ—sti savo akiratį! :) galite registruoti ir savo draugÄ… ar artimÄ…jį, taÄiau bÅ«tina nurodyti jo vardÄ… ir pavardÄ™ bei kontaktinį el. paÅ¡to adresÄ…. Vietų skaiÄius ribotas. 

Iki greito! 


VU EF Alumni 
www.alumni.ef.vu.lt

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF