Galerija

ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
ruduo_2
alumni
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)

Trumpa VU EF Alumni 2012 m. veiklos apžvalga ir planai artimai ateiÄiai


 

Mieli VU EF Alumni nariai, draugai ir potencialūs nariai,

pateikiame trumpą informaciją apie tai, ką VU EF Alumni nuveikė 2012 metais:  

·  Vasario 14 d. VU EF Alumni kartu su gausiai susirinkusiais biÄiuliais, artimaisiais, buvusiais kolegomis ir studentais iÅ¡ Ekonomikos fakulteto sveikino 1980-1990 m. Prekybos fakulteto dekanÄ…, mÅ«sų VU EF Alumni draugijos GarbÄ—s narį doc. dr. BronislovÄ… ÄŒereÅ¡kÄ… iÅ¡leidus monografijÄ… “Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945-2005.

·  Kovo mÄ—n. pradžioje įvyko VU EF SA organizuojamo deÅ¡imtojo tarptautinio studentų verslumo konkurso „Entrepreneurship Competition Vilnius 2012“ finalas, kuriame rungÄ—si 12 atrinktų komandų. Konkurso vertinimo komisijoje dalyvavo ir VU EF Alumni Tarybos pirmininkas Petras AuÅ¡treviÄius. 

·  Kovo 27 d. įvyko VU EF Alumni susitikimas su "Investuok Lietuva" naująja generaline direktore Milda Dargužaite. Neformaliame susitikime diskutavome apie investicijų klimatą, sąlygas, reikalingas pritraukti jas į Lietuva ir kitas svarbias aplinkybes Lietuvoje. 

·  Balandžio 26 d. VU EF Alumni nariai dalyvavo VU EF SA 10-ties metų gimtadienio šventėje.

·  Gegužės 3 d. VU EF Studentų mokslinė draugija organizavo mokslinę konferenciją, kurios metu bakalauro ir magistro studijų studentų teikti straipsniai buvo vertinami ir VU EF Alumni bei apdovanoti VU EF Alumni prizais.

·  Gegužės 30 d. įvyko VU EF Alumni narių susitikimas su Rimantu Vaitkumi, UAB "Visagino atominės elektrinės" generaliniu direktoriumi bei valdybos nariu.

·  Birželio 8 d. VU EF Alumni nariai dalyvavo VU Alumnų popietėje.

·  Gruodžio 11 d. įvyko seminaras VU EF Alumni nariams apie Dovanas su lektore Giedre UrmuleviÄiÅ«te.

·  Gruodžio 17 d. VU EF Alumni Tarybos nariai sveikino naujÄ…jį VU EF dekanÄ… doc. dr. JonÄ… MartinaviÄių bei buvusiÄ… dekanÄ™ prof. dr. BirutÄ™ GalinienÄ™ artÄ—janÄių Å¡venÄių proga bei diskutavo apie VU EF Alumni ir fakulteto bendradarbiavimo perspektyvas.

Kaip žinia, jau 2013 m. sausio 30 d. numatomas susitikimas su Kristina Matijošaitiene diskusijai apie "Bulių kultūrą".

Vasario mÄ—nesį numatomas Tarybos posÄ—dis, kurio metu bus nutarta dÄ—l Visuotinio susirinkimo datos. Taip pat Taryba numato susitikti platesnei diskusijai su dabartiniu VU EF dekanu dÄ—l VU EF Alumni veiklos prisidÄ—jimo prie studijų kokybÄ—s gerinimo ir kt. klausimų. Be to vasario mÄ—nesio pabaigoje numatomas narių susitikimas su AB Swedbank socialinÄ—s partnerystÄ—s vadovu Sauliumi BÅ«dvyÄiu, kuris žadÄ—jo suorganizuoti ekskursijÄ… po Swedbank pastatÄ…, pripažintÄ… vienu iÅ¡ draugiÅ¡kiausių aplinkai pastatų, ir pasikalbÄ—sime apie tai, kaip brÄ™sta mÅ«sų supratimas apie verslo paskirtį, verslo socialinÄ™ atsakomybÄ™.

Balandį planuojame suorganizuoti ilgai žadÄ—tÄ… ekskursijÄ… į atnaujintÄ… Å v. Jonų bažnyÄios bokÅ¡tÄ… kartu su VU kolektyvu.

KvieÄiame teikti pasiÅ«lymus ir pageidavimus el. paÅ¡tu  Å is el.paÅ¡to adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti JavaskriptÄ…, kad matytumÄ—te tai  kokių susitikimų temų pageidaujate, kokius sveÄius norÄ—tumÄ—te pasikviesti į mÅ«sų susitikimus, galbÅ«t kas galite suorganizuoti ir pakviesti pažįstamÄ… įdomų sveÄiÄ…. 

Taip pat informuojame, kad Å¡iek tiek atsinaujino mÅ«sų tinklapis pasipildÄ— informacija apie VU EF Alumni IstorijÄ… bei atlikti kiti techniniai atnaujinimai. KvieÄiame apsilankyti.

Tapkite tikraisiais VU EF Alumni nariais ir prisidÄ—kite prie teigiamų pokyÄių savo fakultete ir jo bendruomenÄ—je! VisÄ… informacijÄ… kaip tapti nariu rasite mÅ«sų tinklapio www.alumni.ef.vu.lt skiltyje "Kaip tapti nariu?". Jeigu iÅ¡kiltų neaiÅ¡kumų ar klausimų mielai į juos atsakysime el. paÅ¡tu  Å is el.paÅ¡to adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti JavaskriptÄ…, kad matytumÄ—te tai . 

Pakvieskite savo kurso ar grupÄ—s draugus prisijungti prie VU EF Alumni veiklos! Taip pat kvieÄiame su mumis dalintis savo studijų biÄiulių kontaktine informacija, kad VU EF Alumni galÄ—tų tiesiogiai informuoti apie savo veiklÄ… ir juos.

Iki susitikimų!

 

VU EF Alumni

 

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF